Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ο Παναγιώτης Καλφούντζος στο Παλαιό Σκυλίτσι!

13769418_10154399060929640_1215733353073805334_n

Τρίτη προσθήκη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου!

Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Παναγιώτη Καλφούντζου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΣ Πατρίδας.

Ο 22χρονος (11/10/1994) μέσος είχε ένα τέρμα με τους “κιτρινόμαυρους” την περσινή σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΣ Ειρηνούπολης, της Κ20 του Λεβαδειακού και της ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του :

“Η διοίκηση του Άρη Π.Σκυλιτσίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Καλφούτζου και να το καλοσωρισει στην οικογένεια μας! Ευχόμαστε στον Παναγιώτη μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.”

Ο Παναγιώτης Καλφούτζος δήλωσε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου την διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και ελπίζω με την σειρά μου μέσα στην χρονιά να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η παρουσία του αδελφικού μου φίλου και συμπαίκτη μου στο παρελθόν Κώστα Τάνη και ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά μαζί εντός αγωνιστικών χορών.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected