Κατηγορίες
Γενικά

Διπλό “χτύπημα” του ΦΑΣ Νάουσα!

default_Nirlos Stilianos Gazor-horzΔύο ακόμη προσθήκες ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα ο ΦΑΣ Νάουσα, ανεβάζοντας τον αριθμό στις έξι!

Η διοίκηση της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα απέσπασε σήμερα τις υπογραφές των Στέλιου Νύρλα και Κώστα Κωτσόπουλο, οι οποίοι θα ενσωματωθούν κανονικά στην προετοιμασία που ξεκινά τη Δευτέρα 1 Αυγούστου.

Ο Στέλιος Νύρλας είναι 27 ετών (22/09/1989), αμυντικός και κατάγεται από τα Γιαννιτσά. Πέρσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Απόλλων Κρύας Βρύσης, ενώ έφτασε και τρεις φορές στο γκολ.

Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας, για δύο σεζόν του Εθνικού Γαζώρου και του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Ο Κώστας Κωτσόπουλος, γνώριμος στους φιλάθλους της ΕΠΣ Ημαθίας, αγωνίστηκε πέρσι με το Μακροχώρι και αναδείχτηκε 4ος σκόρερ της κατηγορίας με 15 τέρματα. Είναι γιος του Λάμπρου Κωτσόπουλου, παλαίμαχου παίκτη μεταξύ άλλων του ΠΑΣ Γιάννινα και της Βέροιας

Ο 19χρονος (17/02/1997) μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί και πάλι στη Γ Εθνική μετά τη διετία 2013/2015, όταν έπαιξε με το Μακροχώρι αμφότερες τις χρονιές, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές.

Στα γραφεία του ΦΑΣ Νάουσα βρέθηκε σήμερα και ο Γιώργος Μπρέγκου, που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλων Κρύας Βρύσης και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ωστόσο η οριστική κατάληξη αναμένεται το επόμενο διήμερο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected