Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέες μεταγραφές για τον Απόλλων Καλαμαριάς!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ_ΝΙΚΟΣ_copy ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ_ΓΙΑΝΝΗΣ2_copy

Ο υιός Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Γιάννης αλλά και ο Νίκος Γεωργιάδης είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλων Καλαμαριάς!

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (25/7) από τη διοίκηση των Ποντίων, δύο ακόμη παίκτες θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργιάδη, που θα συνεργαστεί και πάλι με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και ο γιος του έμπειρου τεχνικού, Γιάννης ο οποίος επιστρέφει στον Απόλλων μετά τη σεζόν 2012/2013.

Για τον έμπειρο αμυντικό δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με 188 επαγγελματικές συμμετοχές σε Super και Football League αλλά και 8 τέρματα. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη, “γράφοντας” 29 συμμετοχές στη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση για τον Γεωργιάδη :

“Στα πλαίσια της αγωνιστικής ενίσχυσης του Απόλλωνα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ακέραιους χαρακτήρες,υποδεχόμαστε στην οικογένειά μας,τον Νίκο Γεωργιάδη.”

Όσον αφορά τον Γιάννη Καλαϊτζίδη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αγιονερίου είναι 23 ετών και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Γιούχτα, Καστοριάς, Κιλκισιακού, ΑΟ Γλυφάδας και Βέροιας.

Η ανακοίνωση για τον Καλαϊτζίδη :

Ντύνεται ξανά στα κοκκινόμαυρα ο Γιάννης Καλαϊτζίδης,ο οποίος συμμετείχε στις δύο συνεχόμενες ανόδους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, από την Δ’Εθνική στην Γ’ και από την Γ’Εθνική στην Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected