Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Άγιου Ιερόθεου

xatz-610x400

Ένας προπονητής που έχει συνδέσει το όνομα του με Εθνικό και Ιωνικό, αναλαμβάνει τις τύχες του νεοφώτιστου στη Γ Εθνική, Άγιου Ιερόθεου.

Ο λόγος για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” και ξεκινά άμεσα την οργάνωση της προετοιμασίας, που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως στο πλάι του έμπειρου προπονητή θα βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου και του Εθνικού, Βαγγέλης Γαλάνης ενώ το πόστο του γυμναστή αναλαμβάνει ο Χρήστος Λαζαρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Η διοίκηση κρίνοντας και έχοντας ως στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση, κρίνοντας την επιτυχημένη δουλειά που πραγματοποίησε ο έμπειρος προπονητής στις ομάδες που εργάστηκε τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Χατζηαλέξης με τη μεθοδικότητα του, το πλάνο του, την εργατικότητα του και τον επαγγελματισμό του είναι βέβαιο ότι ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας κάτι που θα επιβεβαιωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ο Ιωνικός όπου κατάφερε παρά τις δυσκολίες να τον διατηρήσει στην κατηγορία παίζοντας σε αρκετά ματς καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο κ. Χατζηαλέξης έχει συνδέσει το όνομα του με την επιστροφή του Εθνικού Πειραιά στις εθνικές κατηγορίες, δουλεύοντας στο συγκεκριμένο σύλλογο για 2,5 χρόνια ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη στην Προοδευτική.

Άμεσος συνεργάτης του κ. Χατζηαλέξη θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιά, Καβάλας, Πανιωνίου, Θήβας και Χανίων Βαγγέλης Γαλάνης που πριν από μερικά χρόνια φορούσε και τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε επίπεδο εφήβων, ενώ η θέση του γυμναστή θα καλυφθεί από τον καταξιωμένο στο είδος του, Χρήστο Λαζαρίδη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected