Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παραμένει ο Μίντζηρας στην Πύλο, πήρε Λογοθέτη ο Ερμής

540712_4689021792363_916983078_nΝα τελειώσει με το περσινό ρόστερ θέλει ο Τσικλητήρας Πύλου.

Σύμφωνα με το taklin.gr, μετά τους Διακουμή και Τσώνη ήταν η σειρά του Φώτη Μίντζηρα να παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του Τσικλητήρα τα βρήκε όλα με την διοίκηση και έτσι θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας για μια ακόμη χρονιά.

Τέλος, τη φανέλα του Τσικλητήρα θα φορούν και στο πρωτάθλημα της Γ” εθνικής οι Μπίζος, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι, Μικελάτος και Τσάτσος.

paok-ilysiakos-1-750x500

Ποδοσφαιριστής του Ερμή Ζωνιανών για τον επόμενο ένα χρόνο θα πρέπει να θεωρείται ο Μάνος Λογοθέτης ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία του ΟΦΗ υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην ομάδα των Ζωνιανών για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την περυσινή περίοδο, ο Μάνος Λογοθέτης είχε παραχωρηθεί και πάλι δανεικός στην ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 20χρόνος ποδοσφαιριστής αποτελεί παιδί “γέννημα-θρέμμα” του ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected