Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ηλιόπουλος και Ζέλο στον Ιωνικό!

iliopoulos

Ακόμη περισσότερο ενισχύεται η ομάδα του Ιωνικού, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα δύο ακόμη προσθήκες.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Ηλιόπουλο και Ραφαήλ Ζέλο, οι οποίοι είναι και επίσημα παίκτες του Ιωνικού.

Ο πρώτος είναι 26 ετών, μέσος και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Αιολικό, σκοράροντας δύο τέρματα. Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε από τον Γιούχτα στην Επισκοπή, με την οποία είχε 12 ματς στη Γ Εθνική, ενώ έφτασε δύο φορές στο γκολ. Τη σεζόν 2013-2014 φόρεσε τη φανέλα του Κιλκισιακού, με τον οποίο είχε 20 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ο Ραφαήλ Ζέλο προέρχεται από τον Χαραυγιακό, με τον οποίο είχε πολύ καλή σεζόν με αποτέλεσμα ο Ιωνικός, που παρακολούθησε τον νεαρό, να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

Η Διοίκηση του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Ηλιόπουλου.

Ο 25χρονος παίκτης αγωνιζόταν την περσινή σεζόν σε Επισκόπη (Α’ εξάμηνο) και Αιολικό, ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Γιούχτα και του Κιλκισιακού.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό και ταχύτατο επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης. Εύκολα λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί κανείς, πως η Διοίκηση Αποστόλου φρόντισε να εξασφαλίσει παίκτες ικανούς να κάνουν την διαφορά στην επίθεση δίνοντας μάλιστα και στον Ηλία Καλοπήτα πληθώρα επιλογών.

Ο ταλαντούχος Ζέλο στον Ιωνικό

Παράλληλα ο Ιωνικός προχώρησε στην απόκτηση του 22χρονου μέσου Ραφαήλ Ζέλο που αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του Χαραυγιακού αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο νεαρός μέσος θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του μέσα από την ομάδα της Νίκαιας όπου πλέον θα αγωνίζεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected