Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε…φόρα η Τριγλία Ραφήνας, που ανακοίνωσε 5 μεταγραφές!

giorgos-poylakosΉταν να μην πάρει μπρος η μηχανή! Σε πείσμα όσων έλεγαν μέχρι τώρα ότι η Τριγλία θα μείνει χωρίς μεταγραφές, ξεκίνησε την αντεπίθεση και πήρε μέσα σε μια μέρα τέσσερις μεταγραφικές βόμβες!

Σύμφωνα με το irafina.gr, η πρώτη “βόμβα” ακούει στο όνομα Γιώργος Πουλάκος (φωτ. επάνω).

Η διοίκηση της ραφηνιώτικης ομάδας κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League. Η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Πουλάκο ο οποίος έχει διαγράψει κατά το παρελθόν λαμπρή καριέρα αφού έχει αγωνιστεί μονάχα σε επαγγελματικό επίπεδο με τις φανέλες των Ατρόμητου Αχαϊας, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Πιερικού, Αιγάλεω, Θρασύβουλου, Βύζαντα Μεγάρων, Ακρίτα, Χλώαρα, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό. Ο 33χρονος Γιώργος Πουλάκος, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας.

11802061_780846832014066_1808533097_n

Γιώργος Φωτουλάκης (δεξιά)

Η δεύτερη μεταγραφική βόμβα είναι ο Γιώργος Φωτουλάκης, με θητεία σε Άγιο Δημήτριο την περίοδο που η “Μπάρτσα” συμμετείχε στην Football League, Αστέρα Μαγούλας και Αχαρναϊκό ενώ ο 27χρονος αμυντικός μέσος πέρυσι έπαιξε στην Ολλανδία.

DSC_0348

Κυριάκος Κολλιάκος

Την κιτρινόμαυρη φανέλα θα φοράει φέτος και ο 21χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, Κυριάκος Κολλιάκος ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α” ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών.

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την Τριγλία αποτελεί και η μεταγραφή από τον Ήφαιστο Περιστερίου του 23χρονου ταλαντούχου στόπερ Δημήτρη Ντάτση, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας.

koumpouras_triglia2

Λάζαρος Κουμπούρας

Τέλος, παίκτης της Τριγλίας είναι από σήμερα και ο Λάζαρος Κουμπούρας, που αγωνίστηκε πέρσι σε 26 παιχνίδια με την ΑΕ Φαρκαδόνας στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος :

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Κουμπούρα και του εύχεται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο 28χρονος Λάζαρος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού οπισθοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνισθεί και στη Νίκαια Λάρισας, Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Αίαντα Σαλαμίνας, Κρανίδι, Αχιλλέα Καμαρών, Ελασσόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, με τελευταίο σταθμό την Α.Ε. Φαρκαδόνας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected