Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η “πρώτη” της Δόξας Λιανοβεργίου (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/7) η πρώτη συνάντηση της Δόξας Λιανοβεργίου για τη σεζόν 2016/2017.

Η νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 Ερασιτεχνική θα προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα πρόκληση στην ιστορία της και με “μπροστάρη” τον Σάκη Παγγούρα, άπαντες αναμένεται να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την επερχόμενη σεζόν.

Η σημερινή “πρώτη” περιελάμβανε αρκετές απουσίες, δικαιολογημένες βέβαια ενώ ο αγιασμός μετατέθηκε για τη Δευτέρα 1 Αυγούστου όταν και θα υπάρχει μεγαλύτερη απαρτία από το ρόστερ που διαμορφώθηκε μέχρι στιγμής.

Παρόντες πέντε από τα νέα αποκτήματα της ομάδας (Χρήστος Τζέπης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μπαντής αλλά και οι Γιώργος Κυνηγόπουλος, που επέστρεψε από τον Αλιάκμων Νησελίου και Λιμάνι Γκίντι, που αποκτήθηκε επίσης από το Νησέλι), ενώ οι Αλέξανδρος Νουσιόπουλος και Ματθαίος Δεμπρόπουλος θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ακολούθησε η ομιλία του Σάκη Παγγούρα, που μίλησε για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία αλλά και να δώσουν χαρά στον κόσμο του Λιανοβεργίου, που θα δουν την ομάδα τους για πρώτη φορά στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 28/7.

ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected