Κατηγορίες
Super League 1

Ξάνθη – Πλατανιάς 2-0

post-main-image-Mplatanias_0Την δεύτερη νίκη της σημείωσε το απόγευμα της Πέμπτης επί βουλγαρικού εδάφους η Xanthi FC επικρατώντας με 2-0 επί του Πλατανιά στο τρίτο και τελευταίο φιλικό της κατά τη διάρκεια του β’ μέρους της προετοιμασίας της.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο και έφτασε στη νίκη. Τα γκολ που έκαναν την διαφορά στην αναμέτρηση τα πέτυχαν οι Σολτάνι (μετά από πάσα του Λάζαρου Ορφανίδη) στο 41′ και ο Αντώνης Ράνος λίγο πριν το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό κι ευκαιρίες, ο Πλατανιάς είχε με τον Γιακουμάκη στο 25′ την καλύτερη στιγμή του, ενώ η ξανθιώτικη ομάδα είχε και δοκάρι στο 35′ με τον Λάζαρο Ορφανίδη.

Συνθέσεις

Ξάνθη : Ζίβκοβιτς, Ορφανίδη Λ., Καρασαλίδη, Φλίσκα, Γουάλας, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Μελισσόπουλο, Ορφανίδη Π., Γιουνές. Αγωνίστηκαν και οι : Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Καμαρά, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Ράνος.

Πλατανιάς : Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης. Αγωνίστηκαν και οι : Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Ντιλαβέρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected