Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα – ΑΕ Καβάλας 4-0 (photos)

aokk5-604x333Εύκολο απόγευμα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον ΑΟΚ, που επικράτησε με 4-0 της ΑΕ Καβάλας στο “Βερούλειο” Στάδιο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα από την αναμέτρηση με σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, ενώ ξεχώρισε το εντυπωσιακό γκολ του Γιαλούση με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το 1-0 σημείωσε στο 20ο λεπτό ο Μπλιός, το 2-0 στο 25` με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Γιαλούσης, το 3-0 στο 55` με σουτ ο Λίτσκας και το τελικό 4-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Μπάτζιος στο 84′.

Συνθέσεις :

ΑΕ Καβάλας : Χαδόλιας, Κωνσταντινίδης, Λυμπεράκης, Σεμερτζίδης Σ, Ελευθεριάδης, Μαλαμίδης, Σεμερτζίδης Π, Ισα, Αθανασιάδης, Κακουλίδης, Ταταλιάς. Αγωνίστηκαν και οι: Στερνιώτης, Παπαγιάννης, Αραπίδης, Κυγάης, Τσανάκαλης, Μίτσι, Τσιτσόπουλος, Παναγιωτίδης, Διγκόζης, Βερβελιθάνος.

Καβάλα : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Δελής, Γιαλούσης, Γ. Παπαδόπουλος, Κασαπάκης, Μπλιός, Μπρατσιάνι, Μελισσόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι : Συριτούδης, Τουμανίδης, Μπάτζιος, Λαδάκης, Παππάς, Ζλατκόφσκι, Λίτσκας, Θωμαϊδης, Φραγκούλης, Παληγεώργος, Μπαντάνης και Ντέντε.

περισσότερες φωτογραφίες στην proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected