Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Ζευγολατιό ο Παύλος Ευθυμιάδης

b2c033_5a74de355a324c0c8a15a6de0e8de92c-mv2

Έναν ποδοσφαιριστή με “βαρύ” βιογραφικό απέκτησε σήμερα ο ΑΟ Ζευγολατιού.

Ο Παύλος Ευθυμιάδης βρέθηκε με τους διοικούντες τον ΑΟΖ τη Δευτέρα 1/8 και έδωσε τα χέρια για τη νέα σεζόν, στην οποία η νεοφώτιστη ομάδα θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Ατρόμητο Πειραιά (11 συμμετοχές, 2 γκολ) ενώ τη σεζόν ξεκίνησε στην ΑΕ Ηρακλείου, όπου κατέγραψε άλλες 12 συμμετοχές. Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Πανελευσινιακού, ΑΕ Ερμιονίδας, Ζενίτ Τσάσλαβ στη Τσεχία, Πόντιους Ευμοίρου, Ολυμπιακού Λουτρακίου και Πυρσού Γρεβενών

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τον Παύλο Ευθυμιάδη. Γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1989 ο Παύλος αγωνίζεται στο κέντρο και γενικότερα σε διάφορες θέσεις στον άξονα αλλά και στην επιθετική γραμμή. Με μεγάλη εμπειρία στο βιογραφικό του για την ηλικία του ο Παύλος έχει κατα το παρελθόν αγωνιστεί στην Scoda Ξάνθη (2005-2009), στον Ολυμπιακό Λουτρακίου (Δ’ Εθνική 2009-2010) στην Ζενίτ Τσάσλαβ ( Β΄Τσεχίας με 20 συμμετοχές) στον Ατρόμητο Πειραιά, στην Ένωση Ερμιονίδας στον Πανελευσινιακό και σε άλλες ομάδες. Είναι προσωπική επιλογή του προέδρου Χάρη Πισιμίση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γρηγόρη Δράγαζη και τον γενικό αρχηγό Άγγελο Νικολόπουλο οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε να έχει μια πολύ καλη και επιτυχημένη χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected