Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η 7η μεταγραφή του Κεραυνού ο Γιάννης Μπλούκας!

DSCN0043

Μία ακόμη μεταγραφή για τον Κεραυνό Επισκοπής, που συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τους Βοτάρη, Γκελοσάνι, Μπουρνάζη, Σταματέλο, Τόπκα και Μανδάλη, οι “κοκκινόμαυροι” εντάσσουν στο δυναμικό τους τον Γιάννη Μπλούκα, που πέρσι αγωνίστηκε στον ΜΑΣ Βεργίνας και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της 2ης θέσης και στην άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο 19χρονος (23/08/1997) αμυντικός αγωνίστηκε επί μία διετία (2013-2015) στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Μακροχωρίου, καταγράφοντας 26 συμμετοχές αλλά και ένα τέρμα, ενώ το ξεκίνημα της καριέρας του προέρχεται από τον Νηρέα Βέροιας, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2013, πανηγυρίζοντας την άνοδο τότε στην Α1 Ερασιτεχνική.

Να σημειώσουμε πως τρεις ή τέσσερις θα είναι οι προσθήκες που θα ολοκληρώσουν τη φετινή μεταγραφική δραστηριότητα του Κεραυνού Επισκοπής. Από την “πρώτη” της ομάδας, στην οποία παραβρέθηκε το SportsUp, προέκυψε πως υπάρχει κατ αρχή συμφωνία με τους Γιούλι Ουρούτσι (μέσος από Ηρακλή Άσπρου), Χρήστο Σαμιώτη (από Βέροια Κ20) και Νίκο Παπαδόπουλο (από ΑΣ Ειρηνούπολης), για τους οποίος απομένουν τα τυπικά ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected