Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-1

062 DSCN0068

Πολύ νωρίς για συμπεράσματα, πολλές και οι δικαιολογίες για οποιοδήποτε λάθος μέσα στο παιχνίδι.

Άλλωστε, το σημερινό παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια ήταν το πρώτο για τις δύο ομάδες, που μετρούν λίγες μέρες στην προετοιμασία τους και είναι απολύτως λογικό να βρίσκονται πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, οι δύο προπονητές είδαν τα στοιχεία που ήθελαν, έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματα, κυρίως όμως για το επίπεδο της ετοιμότητας του κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο σε μικρότερο βεβαίως ποσοστό.

Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και η 11άδα που επέλεξε ο Κυριάκος Καρασαββίδης φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι και μάλιστα, με τέρμα του Γιώργου Λέκκα πήρε το προβάδισμα στο διάστημα αυτό. Ο Αχιλλέας, που θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ Εθνική, είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά, δύο και οι σπουδαίες ευκαιρίες για τους αντιπάλους, που θα μπορούσαν να έχουν ένα ακόμη τέρμα ενόψει του δευτέρου μέρους.

Από κει και πέρα άρχισαν οι πολλές αλλαγές από τους δύο τεχνικούς, καθώς τόσο ο Νίκος Θεοδοσιάδης όσο και ο ομόλογος του έριξαν στο παιχνίδι 10 ακόμη παίκτες. Ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές και έφτασε στην ανατροπή με τον Ηλία Μανίκα, ο οποίος είναι φανερό πως θα είναι από τους παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Επόμενο φιλικό για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την προσεχή Κυριακή (7/8) με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας ενώ η ΑΕ Αλεξάνδρειας υποδέχεται το Σάββατο 6/8 τον Καμπανιακό.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Γαβριηλίδης, Βούλγαρης,Ρέντι (28΄Δερμίσης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ηλιάδης, Παγωνίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Δημηνάς, Ναλπαντίδης. Αγωνίστηκαν και οι Σαρρής, Πολυχρονιάδης, Ζώβληκας, Νάκας, Ψύρρας, Καμπερίδης, Μανίκας, Παπαθανασίου, Κουκουνάς.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Πέικος, Κούκλας Π., Παπακωνσταντίνου, Μπόσκος, Σαρηγιαννίδης, Πιπιλιάρης, Χαλβατζής (30′ Γρηγοριάδης), Μπακιρτζής, Λέκκας, Πέτκος. Αγωνίστηκαν και οι Γκατζούφας, Ιορδανόπουλος, Γκιουλέκας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Γιοβανόπουλος, Θεοδωρίδης, Κωτούλας, Κούκλας Π.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected