Κατηγορίες
Football League - K20 - K17 - K15

Λαμία – ΑΕΚ Κ20 3-3

Χωρίς τίτλοΙσόπαλος με σκορ 3-3 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Λαμία στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, όπως περιγράφει το starsports.gr

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αντιμετώπισε την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο 6ο λεπτό οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ. Από τη σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Αυγενικού με κεφαλιά νίκησε τον Πάντο για το 1-0. Η Λαμία διπλασίασε τα γκολ της στο 13΄. Από τη δεξιά πλευρά ο Σπυρόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μπούσης, άθελά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία είχε δύο καλές στιγμές. Στο 15΄ το συρτό σουτ του Τζούκιτς πέρασε άουτ και στο 26΄ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Πάντος, κάλυψε σωστά τη γωνία του σε σουτ που επιχείρησε ο Καραγιάννης.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Ένωση μείωσε το σκορ σε 2-1. Ο Τσέλιος τροφοδότησε τον Αντωνίου και αυτός από κοντά νίκησε τον Πίτκα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν 35λεπτο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 37΄ η Λαμία είχε δοκάρι έπειτα από κεφαλιά του Κοτσώνη, ο οποίος προωθήθηκε σε κόρνερ. Στο 40΄ ο Πίτκας με σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Αντωνίου κράτησε το 2-1 για τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στο 3ο γκολ με σκόρερ τον Βασιλόγιαννη στο 57΄. Ο επιθετικός της Λαμίας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 63ο λεπτό η ομάδα του Στέλιου Μανωλά μείωσε σε 3-2 με το γκολ που σημείωσε ο Κόφι, ο οποίος στο 72΄ πέρασε την ασίστ στον Γιούση, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Η Λαμία ξεκίνησε με τους: Πίτκα, Σπυρόπουλο, Παπαργυρίου, Κοτσώνη, Αναστασιάδη, Τζόκιτς, Αυγενικού, Όμο, Φάμπιο, Καραγιάννη και Πίντο. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βαλιός, Πεταυράκης, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Αντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Τσάκαλος, Αντωνίου και Κηρολίβανος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected