Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον “Άγιαξ” ο Μιχάλης Μπουκουβάλας!

mpoukoubalasΛάμβανε μέρος στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και είχε επέλθει προφορική συμφωνία με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, ωστόσο σήμερα (3/8) αυτή έλαβε κάθε επισημότητα!

Ο 28χρονος αμυντικός με καταγωγή από το Αγρίνιο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και στη συνέχεια βγήκε τις απαραίτητες φωτογραφίες με τις οποίες και επισημοποίησε την παραπάνω συμφωνία.

Ο πρώτην παίκτης του Ηρακλή, στον οποίο έμεινε τρία χρόνια και αγωνίστηκε σε πάνω από 100 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, μετρά 180 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας, των Τρικάλων, της ΑΕΛ και του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγό του Ηρακλή Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και αμέσως μετά προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τους νέους μου προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην οικογένεια που λέγεται ΠΑΣ και να αρχίσω δουλειά. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Συλλόγου.””

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected