Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Φιλί της ζωής” στον ΜΑΣ Βεργίνας, με τη σύμπραξη του Νηρέα!

catsΝέα δεδομένα όσον αφορά τη συμμετοχή του ΜΑΣ Βεργίνας στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν λίγο σύλλογος, θα αγωνιστεί κανονικά με την αρωγή του Νηρέα Βέροιας!

Και ενώ πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως η ομάδα αδυνατούσε να συνεχίσει όσον αφορά την παρουσία της στην Α1 (δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ), η κατάσταση αλλάζει άρδην και πλέον ο ΜΑΣ Βεργίνας μπαίνει σε τροχιά ανασύνταξης, καθώς υπήρξαν καθοριστικές επαφές με τον Νηρέα Βέροιας, ο οποίος θα συμβάλλει με έμψυχο δυναμικό ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ.

Να σημειώσουμε πως κάτι παρόμοιο είχε γίνει το 2014 με την σύμπραξη Λευκαδίων – ΠΑΟΚ Κουλούρας, όταν οι “κυανόλευκοι” αγωνίστηκαν στη Γ Εθνική με παίκτες κυρίως από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά όμως η συνεργασία αφορά ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ρόστερ θα περιλαμβάνει και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Παυλίδης.

Αναλυτικά :

“Ο Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ΝΗΡΕΑ όσον αφορά το Ποδοσφαιρικό τμήμα. Κατόπιν ενεργειών το όραμα της διοίκησης για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα στελεχώνεται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και από μερικούς έμπειρους παίκτες έγινε πράξη. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω συνεργασίας αποφασίστηκε η συμπραξη των δύο συλλόγων και η συμμετοχή του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας.

Προπονητής της ομάδας του αντρικού τμήματος του συλλόγου θα είναι ο κ. Παυλίδης Γιάννης ο οποίος προέρχεται από το προπονητικό προσωπικό του ΝΗΡΕΑ. Έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε η Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Βεργίνας.

Υ.Γ: Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και οι πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας καθώς και το πρόγραμμά της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected