Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ο Σάκης Γκαραβέλης στον Πανθρακικό!

Χωρίς τίτλο2

Στην Κομοτηνή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κοζανίτης τερματοφύλακας, Σάκης Γκαραβέλης.

Ο 24χρονος πορτιέρο δόθηκε δανεικός από τη Ξάνθη στον Πανθρακικό, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Κώστας Πλέγας, που ενσωματώθηκε στους “πράσινους” από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

“Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αθανάσιου Γκαραβέλη, Κωνσταντίνου Πλέγα, με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο, από την Π.Α.Ε. Ξάνθη Α.Ο. και την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αντίστοιχα.

Ο Αθανάσιος Γκαραβέλης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1992 στην Κοζάνη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την ομάδα της πόλης του, ενώ το 2013 τον απέκτησε η Ξάνθη, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα. Τα τελευταία 3 χρόνια με τη φανέλα της γειτονικής μας ομάδας πραγματοποίησε 1 επίσημη συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας και 1 στη Super League απέναντι, μάλιστα, στον Πανθρακικό στις 10/05/2015 (2-0).

Χωρίς τίτλο4

Ο Κωνσταντίνος Πλέγας αγωνίζεται ως μέσος και γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1997 στην Πάτρα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Παμπατραϊκού, ενώ τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στον Απόλλωνα Εγλυκάδας στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία. Στη συνέχεια τον απέκτησε η Παναχαϊκή, με την οποία υπέγραψε σε νεαρή ηλικία επαγγελματικό συμβόλαιο και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον Θανάση και τον Κώστα στην οικογένεια του Πανθρακικού και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected