Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συμελίδης και Μένκα στην Καλαμαριά!

ορεστης2-horz

Τους Ορέστη Μένκα και Παναγιώτη Συμελίδη ενέταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Καλαμαριάς!

Η διοίκηση των Ποντίων έδωσε τα χέρια σήμερα (3/8) με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας για άνοδο στη Football League.

Ο Ορέστης Μένκα είναι 24 ετών (27/07/1992), τερματοφύλακας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας, με την οποία κατάγραψε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος. Παλαιότερα έπαιξε σε Αιγινιακό και ΑΟ Γλυφάδας.

Ο Παναγιώτης Συμελίδης είναι επίσης 24 ετών (03/11/1992), μέσος και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Football League με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα. Τη σεζόν ξεκίνησε στον Απόλλων Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΕ Ερμιονίδας, Τυλυκράτη και Εθνικού Βατερού,

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων :

“Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει μία ακόμα σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του. Ο Ορέστης Μένκα εντάχθηκε στην ομάδα μας ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλωσορίζει τον Συμελίδη Παναγιώτη στην οικογένεια του. Ο Παναγιώτης αποτελεί μία ποιοτική επιλογή η οποία θα προσδώσει επιπρόσθετη δυναμική στην ομάδα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected