Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (photos+vid)

Το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας απέκτησε και πάλι…ζωή από την Τετάρτη 3/8, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα.

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Κώστα Μουρτζίλα οι 25 περίπου ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας προπονούνται καθημερινά εκτός Κυριακής, ενόψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Το SportsUp βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, όπου συνάντησε τον Κώστα Πουλασουχίδη να…τιθασεύει τον χλοοτάπητα με το νέας γενιάς χορτοκοπτικό όχημα, τον νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννου, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Τσιάτση αλλά και τους 2ο ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι μεταγραφές της ομάδας θα οριστικοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα όταν και θα δημοσιευτούν στο blog του συλλόγου, ενώ στα θετικά συμπεριλαμβάνονται οι ανανεώσεις των έμπειρων Κουβατσίδη, Σουλιώτη, Εμμανουηλίδη, Σαμψωνίδη αλλά και των ιδιαίτερα ταλαντούχων Ρηγόπουλου και Παρασκευαΐδη.

δείτε πλάνα από τη σημερινή προπόνηση :

*θα ακολουθήσει βίντεο με τις δηλώσεις του Κώστα Μουρτζίλα στην κάμερα του SportsUp

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected