ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Στον Απόλλων Κρύας Βρύσης οι Ημαθιώτες Παπαδόπουλος και Γαβριηλίδης!

cats

Την ανανέωση με την εμπειρία θα συνδυάσει φέτος ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, δημιουργώντας μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Αυτό αναφέρει η επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, εφαρμόζοντας την ίδια φιλοσοφία κατά την περίοδο των μεταγραφών, όπως ακριβώς και τη χρονιά που κέρδισε την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική : με χαμηλό προφίλ, χωρίς μεγάλες δηλώσεις και ανακοινώσεις, η διοίκηση προχωρά καθημερινά στη δημιουργία του Απόλλων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι φανερό πως η ομάδα ανανεώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, ωστόσο οι στόχοι είναι υψηλοί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με φόντο την επιστροφή στη Γ Εθνική. Πρωτίστως όμως, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην απόκτηση δικών του παιδιών, αξιόλογων ταλαντούχων αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής.

Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση, τέσσερα είναι τα νέα αποκτήματα και μεταξύ αυτών φιγουράρουν ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, που αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΣ Πατρίδας και παλαιότερα μεταξύ άλλων σε Αχιλλέα Νεοκάστρου και Μακροχώρι και ο ταλαντούχος Χρήστος Γαβριηλίδης, γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας Βέροιας.

Αναλυτικά :

Γιάννης Τσιρακίδης, 33 ετών μέσος από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου

Σπύρος Φανιάδης, 25 ετών αμυντικός από τον Ηρακλή Άσπρου

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, 11/09/1988, αμυντικός από τον ΑΣ Πατρίδας

Χρήστος Γαβριηλίδης, 18/11/1999, μέσος από την Ακαδημία Βέροιας

Την ίδια ώρα προωθήθηκαν από την Κ17 οι Αδάμ Σερβετάς, Δημήτρης Γκόγκος, Χαράλαμπος Βαλμβακίδης και Σταμάτης Τσιόπτσης.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό δίδυμο Καλαϊτζή-Πήχα βολιδοσκοπούν και συζητούν καθημερινά με μια σειρά ποδοσφαιριστών, ταλαντούχων αλλά και έμπειρων, αναμένοντας μέχρι τα τέλη του μήνα να έχει δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, αντάξιο του ονόματος του συλλόγου.

Από το περυσινό έμψυχο υλικό αναμένεται να συνεχίσουν και την νέα χρονιά ένας αριθμός ποδοσφαιριστών, με τους οποίους η διοίκηση συζητάει και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθούν τα ονόματα και αυτών.

Ήδη, την νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουν στην ομάδα ο 25χρονος βασικός τερματοφύλακας Άγγελος Σκαπέρδας αλλά και ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός Γιώργος Δανιηλίδης,από τούς βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected