Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ17 3-1 (photos)

Θεαματικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα (6/8) στο Δημοτικό Γήπεδο Βρυσακίου.

Παρά την αφόρητη ζέστη, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Βέροια Κ17 είχαν αξιόλογη εμφάνιση και μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο, ο κυπελλούχος Ημαθίας έκανε την ανατροπή και επικράτησε στο τέλος με σκορ 3-1.

Για τους γηπεδούχους, εξαιρετικός ήταν ο νεοαποκτηθείς από τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, Κώστας Χατζηστεφάνου που πέτυχε δύο γκολ και γενικότερα φάνηκε να μπαίνει άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Θανάσης Κίτσας, ενώ ευκαιρίες για τέρματα είχαν και οι Ευγένης και Λευτέρης Κίτσας.

Για τους νεαρούς παίκτες της “Βασίλισσας” το σημερινό τεστ ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, κόντρα σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Το συγκρότημα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Παπακωνσταντίνου και εκτέλεσε ο Κυζιρίδης, ενώ στο σύνολο αγωνίστηκαν 25 ποδοσφαιριστές.

Να σημειώσουμε πως νεαρός τεχνικός της Βέροιας, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών του Νομού Ημαθίας, θέλησε μέσω του SportsUp να ευχηθεί σε όλους τους συναδέλφους του, στους παράγοντες αλλά και στους ποδοσφαιριστές, μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα γήπεδα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Θεοδώρου Κ., Κίτσας Λ., Ασλάνογλου, Βασιλείου, Κούκλας Α., Καρατάσιος, Κίτσας Κ., Κίτσας Ε., Κίτσας Κ., Χατζηστεφάνου. Αγωνίστηκαν και οι Κίτσας Β., Στεργιόπουλος, Κίτσας Π., Σούγγαρης, Μπουκλάς Α., Κίτσας Δ., Θεοδώρου Μ., Κίτσας Βασ.

Βέροια Κ17 : Ντιντιλάς, Κλάιντι, Ιτσκάρας, Σπυρίδης, Καγκελίδης, Ταλαίπωρος, Σοφιανίδης, Παπακωνσταντίνου, Κυζιρίδης, Στογιαννίδης, Περπερίδης. Αγωνίστηκαν και οι Λουκίδης, Τζάνι, Κουλιανίδης, Φωτόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Καμουλάκος, Ματελόπουλος, Γκιλιόπουλος, Κωστογλίδης, Γώτας, Ταουσάνης, Τρούπκος, Χατζηγεωργίου, Λίπε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected