Football League - Super League 1

Τρίκαλα – ΑΕΛ 1-2 (photos)

DSC00052

Σπουδαίο φιλικό σήμερα (7/8)στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων όπως ΑΕΛ και Τρίκαλα έδωσαν φιλικό προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει το flnews.gr, οι βυσσινί επικράτησαν 2-1, παρότι βρέθηκαν να χάνουν. Στο 17′ ο Ροβίθης εκτέλεσε φάουλ, ο Γιαννιτσάνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Περίπου στο 25′ έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα να μην ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια από τους οργανωμένους των Τρικάλων. Ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ στο 38′. Ο Μουμίν έδωσε στον Μίνγκα, αυτός έκανε το σουτ με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει. Στην επαναφορά ο Νικολακάκης έκανε σουτ και ο Μασούρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Στο 43′ ο Δαμιανάκης ανατράπηκε και η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι. Ο Ροβίθης εκτέλεσε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το 1-1 έγινε στο 88′, με δυνατό σουτ από τον Καπό. Στις καθυστερήσεις ο Βαρέλα με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1 για τξην ΑΕΛ. Στο 93′ τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 202, αλλά ο Δουκάκης δεν νίκησε τον Ξενοδόχοφ.

 

Συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα (Θανάσης Μπάρδας,): Παπαδόπουλος Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Μίνγκας, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Δουκάκης, Λαμπάκης, Γκόλιας Β., Ίλιτς, Ράσιτς, Σερτζίνιο, Γκάσιτς, Χασομέρης, Ράσιτς, Γιδόπουλος.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Μασούρας, Καρατάσιος, Γκόλιας, Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος, Χοτζάλι, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Γιαννιτσάνης.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Βαρέλα, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Φάρκας, Λαμπρόπουλος, Καπός, Τζάνης, Ουρτάδο, Ξενοδόχοβ.

περισσότερες φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected