Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο μεταγραφές ο ΑΟ Καρδίας!

cats

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο ΑΟ Καρδίας.

Η ενίσχυση ενόψει της Γ Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στους νεοφώτιστους, που απέκτησαν τον Θανάση Μητσιό και τον Θοδωρή Πιαστόπουλο.

Ο πρώτος είναι 19 ετών (10/03/1996), αγωνίζεται ως μέσος και την περσινή σεζόν έπαιξε σε 19 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τον Εθνικό Αγιονερίου. Ανήκε στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα και είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ.

Ο Θοδωρής Πιαστόπουλος είναι 19 ετών (14/03/1996), αμυντικός και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Αχέροντα Καναλακίου. Τον προηγούμενο 1.5 χρόνο ανήκε στο ρόστερ του Απόλλων Καλαμαριάς και είναι φοιτητής Νομικής.

H ανακοίνωση του συλλόγου:

“Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Θάνο Μητσιό. Γεννήθηκε το 1996 στη Καβάλα όπου και έμαθε ποδόσφαιρο στην ιστορική ομάδα.Στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Αγροτικό Αστέρα και πέρσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Εθνικό Αγιονερίου.Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου και είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ.

Επίσης για την ομάδα μας θα παίξει φέτος και ο Θόδωρος Πιαστόπουλος. Γεννήθηκε το 1996 και έμαθε ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και αγωνίστηκε στην Κ20 καθώς και στην Κ20 της Επανωμής.Πέρσι έπαιξε στην Γ εθνική και τον Αχέροντα Καναλακίου.Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι φοιτητής της Νομικής.Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected