Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Μάριος Παπαδόπουλος στη Νίκη Βόλου!

19367_mainΈναν παίκτη, που άνετα, αν και έχει αγωνιστεί μόνο σε Γ’ και Δ’ Εθνική (στη Σούπερ Λίγκα με τη Βέροια δεν έκανε συμμετοχή), μπορεί να χαρακτηριστεί ως βιρτουόζος της μπάλας, απέκτησε η Νίκη.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος πραγματικά γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλα για όποιον τον έχει δει να αγωνίζεται και την τεχνική του κατάρτιση δε τη συναντάς εύκολα σε μικρές κατηγορίες.

Ντιμπλέρ, διεμβολιστής και εκτελεστής ταυτόχρονα με φοβερό σουτ και με χαμηλό κέντρο βάρους αποτελεί ένα δεκάρι που του αρέσει να παίζει κοντά στον φορ και στην περιοχή και να δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις για τις αντίπαλες άμυνες, όντας πραγματικός κίνδυνος-θάνατος.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, η Νίκη έκανε διάνα και πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής για την κατηγορία, ο οποίος μετά τη θητεία του για τέσσερα χρόνια στον Μακεδονικό και μία στους Πόντιους Κατερίνης, πήρε μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα με τον οποίον το 2012-13 ανέβηκε από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική, τη χρονιά που συγχωνεύτηκαν οι δύο κατηγορίες.

Με 30 εμφανίσεις και επτά γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο το 2013-14 μπήκε στο μάτι πολλών ομάδων, έχοντας κάνει όργια στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ, την οποία “κάρφωσε” δύο φορές στον δεύτερο ημιτελικό, αν και αποκλείστηκε η ομάδα του, ενώ και στον αγώνα εκείνης της χρονιάς με την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο είχε κάνει ως αλλαγή το τελευταίο μισάωρο της κανονικής διάρκειας και στην παράταση εξαιρετική εμφάνιση κι είχε συντελέσει στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, που πέταξε με 2-0 εκτός Κυπέλλου Γ’ Εθνικής την Ένωση.

Μετα από μία τέτοια χρονιά τον έκανε δικό της η Βέροια της Σούπερ Λιγκ, αλλά εκεί δεν “έπιασε”, ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015-15 δόθηκε δανεικός στον Άρη, με τον οποίον κατέγραψε 22 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 3 γκολ. Πέρσι η χρονιά του μοιράστηκε ανάμεσα σε Πιερικό (15 ματς και ένα γκολ εκπληκτικό εναντίον του Ρήγα στο 4-1 της Κατερίνης, όπου άδειασε όλη την άμυνα του Ρήγα μετά από εκπληκτική προσποίηση, ενώ θετικότατος ήταν και εναντίον της Νίκης στη Χάλκη) και Δόξα Δράμας (επίσης 15 ματς με ένα γκολ).

Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10/12/92 και είναι δεξιοπόδαρος. Συνολικά έχει 105 εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική με 12 γκολ και 11 ματς με τρία τέρματα στο Κύπελλο. Επίσης ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις που έθεσε ο Λεωνίδας Μπίλης να γνωρίζει από την ψυχοσύνθεση μιας μεγάλης ομάδας με βαριά φανέλα, κάτι που αποδεικνύει το πλούσιο βιογραφικό του, παρά τη νεαρή σχετικά ηλικία του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected