Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς στην Καλαμαριά!

popovits

Μια ακόμη προσθήκη από το πάνω…ράφι για τον Απόλλων Καλαμαριάς, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζντράβκο Πόποβιτς!

Ο 33χρονος Κροάτης επιθετικός συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση αλλά και τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και έβαλε τη…βούλα στην προφορική συμφωνία που υπήρξε τα τελευταία 24ωρα.

Πέρσι αγωνίστηκε σε 25 αγώνες στη Γ Εθνική με τη φανέλα του ΟΦΗ, πέτυχε 11 τέρματα και γενικότερα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να πετύχει την άνοδο της στη Football League.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου και στο εξωτερικό των Σιμούρκ Μάλτας, Κροάσια Σερβέτε, Σάμομπορ και NK Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ποντίων :

“Ο Απόλλων υποδέχεται τον Zdravko Popovic στην ομάδα. Πρόκειται για έμπειρο επιθετικό ποδοσφαιριστή με γόνιμη θητεία σε ομάδες της Super League, όπως ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την συμφωνία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, δήλωσε τα ακόλουθα:

“Γνωρίζω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα με ιστορία πολλών χρόνων. Εκτίμησα την προσπάθεια που κάνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου καθώς και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Απόλλωνας δεν έχει θέση σε αυτή την κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι και εγώ όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ανέβει φέτος η ομάδα “

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected