Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Αρναούτογλου και Παραΐμπα η Καλλονή!

welcome_kalloni_arnaoutoglou2-01_1 welcome_kalloni-01

Δύο μαζεμένες μεταγραφές για την ομάδα της Λέσβου, που ανακοίνωσε σήμερα (8/8) την απόκτηση των Παναγιώτη Αρναούτογλου και Άντερσον ντα Σίλβα Παραΐμπα.

Οι νησιώτες βαδίζουν προς την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ, μια προσπάθεια που ομολογουμένως είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των πολλών αποχωρήσεων.

Ο Παναγιώτης Αρναούτογλου αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλων Σμύρνης (5 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας) ενώ παλαιότερα έπαιξε για δύο χρόνια στην Καρλσρούη, μετά την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ.

Ο 26χρονος βραζιλιάνος επιθετικός προέρχεται από την Μπόα Εσπόρτε, στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο ενώ τη σεζόν ξεκίνησε στην Νόβα Αμπούργκο, με την οποία έπαιξε σε 14 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε ένα γκολ.

Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Σαλγκέιρο, CSA, ABC, CSP, Καμπινένσε, Σπορτ και Γκρέμιο.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αρναούτογλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 1990 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και σύντομα μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Καρλσρούης όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Tην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άντερσον ντα Σίλβα Παραΐμπα (Anderson Paraíba).

Ο Παραΐμπα γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1990 στη Βραζιλία και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η καριέρα του ξεκίνησε από την Σπορτ Ρεσίφε, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2012. Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Καμπινένσε, Σαλγκουέιρο, ABC, Αλαγκοάνο ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε με τις Νόβο Χαμπούργκο και Μπόα.

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. “

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected