Κατηγορίες
Super League 1

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για νέες αποχωρήσεις και δανεικούς

rovithis1-800x445

Με τον γνωστό, αναλυτικό τρόπο η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την αποχώρηση του Μανώλη Ροβίθη κατόπιν εισηγήσεως του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και τον δανεισμό τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Κατόπιν αποφάσεως του κ. Άγγελου Αναστασιάδη και συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ροβίθη αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδος ώστε να λυθεί και διαδικαστικά το θέμα.

2. Με απόφαση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη θα παραχωρηθούν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος και Γιαννιτσάνης. Και για τους 4 ποδοσφαιριστές μας υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Football League που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛ διαμορφώνεται σε 25 ποδοσφαιριστές.

3. To ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να εισέρχονται δωρεάν στις θύρες 1 και 2, που είναι οι θέσεις των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών, όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Νομού Λάρισας σε όλα τα φιλικά και σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας. Απαραίτητες προϋποθέσεις η συνοδεία τους από έναν δάσκαλο του σχολείου και η έγκαιρη προσυνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

4. Χθες το βράδυ δείπνησαν με τους ποδοσφαιριστές της Κ20 και τους προπονητές τους, σε γνωστό εστιατόριο της Λάρισας, όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει μεγάλη σημασία στην Κ20 και όλο το ΔΣ θα είναι παρών στην επόμενη συνάντηση με την Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή 12/8/16 στο γήπεδο του Αμπελώνα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσκαλεί τους οπαδούς να είναι παρόντες σε όλα τα παιχνίδια της Κ20 γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected