Football League - Super League 1

Πλατανιάς – Κισσαμικός 1-2 (photos)

platanias-kissamikos_mendrinos_peevΟ Πλατανιάς… σημάδευε τα δοκάρια και ο Κισσαμικός τα δίχτυα, στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου με σκορ 2-1.

Ο Πλατανιάς δημιούργησε πολλές τελικές φάσεις και είχε τρία δοκάρια, αλλά σίγουρα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι δέχτηκε δύο γκολ και έδειξε ότι χρειάζονται βελτιώσεις εν όψει της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη για τον Κισσαμικό για πρώτο φιλικό και για ομάδα που ακόμα “χτίζεται” η εικόνα ήταν πολύ καλή, με καλή αμυντική τακτική, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Μάντζης στο 39’ και ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα στο 47’ σκόραραν για τον Κισσαμικό, που είχε και δοκάρι με τον σκόρερ του 0-2 στο 49’. Ο Ντιλαβέρ, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, μείωσε στο 88’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ για τον Πλατανιά.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46’ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46’ Κουλιμπαλί), Κάργας (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (46’ Μπανανά), Βάντερσον (73’ Ζίκο), Γκνιάτιτς (46’ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46’ Ντεβέσα), Μενδρινός (46’ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (46’ Ηλιάδης), Μανούσος (46’ Ντίνας), Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (46’ Γκέκας), Τσερκέζος (46’ Παγώνης), Παντελάκης, Σταθάκης (46’ Ραπτάκης), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης (46’ Αντωνιάδης), Ενγκουέμ, Πέεφ (46’ Τιάγκο Σίλβα), Θέος (46’ Κίκε), Βλάχος (46’ Μίλιτς), Μάντζης (70’ Φυντικάκης)

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected