Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Ακρόπολη Σέσκλου 2-0

814e83990187861dfd5e3c67c5a9e90b_LΟ Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε της Ακρόπολης εντός έδρας με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση, με την εικόνα του παιχνιδιού, πάντως, να αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, σε ένα παιχνίδι με αργό τέμπο και λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, ο Ρήγας ήταν αυτός που ήλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας και τις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Βέβαια, και η ομάδα του κ. Τάχου έδειξε κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία, βγάζοντας στο χορτάρι πράγματα που επιθυμεί κι έχει δουλέψει το τεχνικό τιμ του συλλόγου σε αυτή τη μία εβδομάδα προετοιμασίας.

Σκόρερ για τους κυανόλευκους ήταν ο Γκίκα στο 15′, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε αντικανονικό διώξιμο αμυντικού της Ακρόπολης με το χέρι εντός περιοχής. Στο 38′, ο Ρήγας είχε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ύστερα από στημένη φάση που εκτέλεσε ο Γκίκα, Μπόρας και Αλεξίου σημάδεψαν αμφότεροι τα δοκάρια της εστίας του Στούκα.

Το 2-0 έγινε, τελικά, στο 58′ ύστερα από όμορφο τέρμα του Τζοβάρα, με γυριστό σουτ εντός περιοχής. Η Ακρόπολη είχε κι εκείνη μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ, όταν στο 60′ το μακρινό σουτ του Κολημήτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Βουραζέρης, Σπαθής, Αλεξίου, Χισάι, Γεωργαντζής, Γκίκα, Τζοβάρας, Τσελεπής.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Τσότρας, Κεφαλάς, Μπακάλης, Χατζής, Καναβός, Λάμπρου, Ράπτης, Μπομπότης, Κουσκουρίδας, Αραμπατζής, Τζέκα, Χόντζα.

Ακρόπολη Σέσκλου: Στούκας, Αξιώτης Ν., Πασσιάς, Χάνος, Φώτου Φ., Τσούτσας Τ., Μιχολίτσης, Τσούτσας Μάριος, Τσουκάλης Μ., Κολημήτρας Κ., Κολημήτρας Τ.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Ανατολής, Πολυχρόνου, Κουνής, Φώτου Δ., Μόσιος, Τσουκάλης Γ., Τριχόπουλος, Παγώνης, Τσούτσας Χ., Κυριαζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected