Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Φουλ…επίθεση από την Παναχαϊκή, ανακοίνωσε προπονητή και παίκτες!

catsΗ ανάληψη του project της Παναχαϊκής από τον Κώστα Κατσουράνη, έχει φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στην ιστορική ομάδα.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του συλλόγου, προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ενώ δύο ποδοσφαιριστές θα φορέσουν την κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο λόγος για τον 26χρονο αμυντικό Γιάννη Γκοτσούλια, που αγωνίστηκε τα 6 τελευταία χρόνια στον Παναιγιάλειο και τον 28χρονο επιθετικό Βασίλη Αθανασόπουλο, που πέρσι έπαιξε σε Καλαμάτα και Αιολικό αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής ανέλαβε σήμερα και τυπικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο 43χρονος προπονητής βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Πάτρα μαζί με τον βοηθό του Κωνσταντίνο Γιάννη ο οποίος θα ασκεί και χρέη γυμναστή της ομάδας.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει διατελέσει συνεργάτης προπονητή του Κριστόφ Βαζέχα στην Καλλιθέα, πρώτος προπονητής στον Άλιμο, τεχνικός διευθυντής στην Κέρκυρα, συνεργάτης προπονητή (του Παύλου Δερμιτζάκη) στη Λαμία και προπονητής της Κ15 του Ατρόμητου και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες προπονητές.

Παράλληλα η Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνει την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τους Γιάννη Γκοτσούλια που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναιγιάλειου και τον Βασίλη Αθανασόπουλο ο οποίος είναι σέντερ φορ και αγωνίστηκε με την ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected