Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ο Ηλυσιακός!

cats

Μπορεί να έκανε μια…παύση όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση ο Ηλυσιακός, ωστόσο σήμερα ανακοίνωσε διπλό…χτύπημα!

Όπως προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις, παίκτες των “κιτρινόμαυρων” είναι από σήμερα (11/8) οι Δημήτρης Βουτσιώτης και Θεόφιλος Σάμαρης.

Ο πρώτος είναι 22 ετών, μέσος και πέρσι αγωνίστηκε στην Κοζάνη, με την οποία κατέγραψε 23 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Παλαιότερα έχει περάσει τόσο από την Επισκοπή όσο και από τους Πανιώνιο και Ιωνικό.

Ο Θεόφιλος Σάμαρης είναι 20 ετών, επιθετικός και την περσινή αγωνιστική πραγματοποίησε τρεις μετακινήσεις. Ξεκίνησε αρχικά στη Ζάκυνθο στη Football League, από την οποία όμως αποχώρησε για τον Ιωνικό και ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων. Έχει αγωνιστεί στον παρελθόν σε ΑΟ Γλυφάδας και Μανδραϊκό.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Βουτσιώτη.

Ο Δημήτρης Βουτσιώτης γεννήθηκε στις 7/3/1994 στην Αθήνα και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς. Την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα της Κοζάνης (Γ΄ Εθνική), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό (Γ’ Εθνική) και στην επισκοπή (Β΄ Εθνική, 9 συμμετοχές). Το καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στον Πανιώνιο (Super League) χωρίς όμως να κάνει επίσημη συμμετοχή.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με την κίτρινη φανέλα.”

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόφιλου Σάμαρη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 28/4/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ζακύνθου (Β’ Εθνική) και σε Βύζα Μεγάρων (Γ΄ ΕΘνική) ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα (ομάδα νέων) και ΑΟ Γλυφάδας (Γ΄ Εθνική).
Καλωσορίζουμε τον Θέοφιλο στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με την κίτρινη φανέλα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected