Super League 1

Οριστικό τέλος με Ανδρεόπουλο, “κόπηκαν” άλλοι δύο

andreopoulos-1-665x363Από την στιγμή που όπως εξήγησε ο ίδιος είχε πάρει τις αποφάσεις του, ο Ηρακλής δεν κρατάει κανέναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι και στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος αποτελεί παρελθόν, όπως αναφέρει σχετικά το bluearena.gr

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα με δηλώσεις του νωρίτερα στο «Αθλητικό Μετρόπολις», αν και δεν εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, μίλησε για το θέμα.

«Είχα πάρει εδώ και αρκετές ημέρες τις αποφάσεις μου. Δεν έχει να κάνει με τη νέα διοίκηση. Οι άνθρωποι με βοήθησαν αρκετά, με συμβούλεψαν πως η καλύτερη επιλογή μου είναι να παραμείνω στην ομάδα, αλλά από καιρό είχα πάρει τις αποφάσεις μου και σ’ αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει γυρισμός. Αποχωρώ οριστικά από τον Ηρακλή» τόνισε αρχικά ο ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Όταν ήρθα στον Ηρακλή δεν είχα ασχοληθεί με το οποιός αναλαμβάνει ή ποιος θα έρθει. Μόλις ήρθα είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Μπορώ να πω πως στην συνέχεια έφτιαξαν κάποια άλλα με τον κ. Καγιούλη που ανέλαβε, μιλήσαμε, μου είπε για το πλάνο του, αλλά έχω πάρει την απόφασή μου και αποχωρώ. Είχαμε μαζί μια ξεκάθαρη κουβέντα, εκτιμώ ιδιαίτερα πως με κατάλαβε. Εγώ υπέγραψα στον Ηρακλή, αλλά θεωρώ και του εξήγησα πως από τις πρώτες μέρες που ήμουν στην Ολλανδία είχα πάρει την απόφασή μου να αποχωρήσω. Τον ευχαριστώ για την κουβέντα και την κατανόηση».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε τα πράγματα διαφορετικά στον Ηρακλή είπε: «Είχα κάνει μια συμφωνία με τον μάνατζερ μου, δεν υλοποιήθηκε αυτή η συμφωνία από την πρώτη μέρα. Θεώρησα πως δεν πρέπει να μείνω στην ομάδα. Δέχθηκα την πίεση από τον κ. Καγιούλη, αλλά θέλω τις αποφάσεις που θέλω να τις τηρώ. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα, ως το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει από αυτό το κομμάτι και τυπικά θα λυθεί το συμβόλαιο».

Αναφορικά με το πως βλέπει τον Ηρακλή της νέας σεζόν υπογράμμισε: «Σημαντικό κομμάτι του Ηρακλή είναι ο προπονητής της ομάδας, ο Νίκος Παπαδόπουλος. Έχει φτιάξει τα αποδυτήρια, έχει φτιάξει παίκτες που μπορούν και στέκονται άνετα στην πρώτη κατηγορία. Το είπα και στην πρώτη μου συνέντευξη, ο Ηρακλής έχει παίκτες με τους οποίους μπορεί να κρατηθεί. Μένει να φανεί στο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο στην υπαρξη του Ηρακλή παίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Νωρίτερα αν δεν ήταν ο κ. Παπαδόπουλος, δεν θα υπήρχε αυτή τη στιγμή η ομάδα. Παίζει σημαντικό ρόλο κι έχει χτίσει ένα καλό σύνολο και θα το δει ο κόσμος. Είναι νέα παιδιά όλοι που όπως κι εγώ θέλουμε να διακριθούμε. Όταν είναι όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουν και θα φανεί και το ταλέντο του καθενός ξεχωριστά».

Σχετικά με το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η έξωση από το ξενοδοχείο είπε: «Ήταν ένας μικρός λόγος κι αυτός. Έγινε μια λάθος συνενόηση με τους ανθρώπους της ομάδας και γι αυτό προέκυψε το θέμα. Έχει λυθεί όμως. Δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος που αποχωρώ».

Στο μεταξύ οι Φουρλάνος και Ιγνατίδης που δοκιμάστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Καρδία, δεν έπεισαν και δεν θα συνεχίσουν στον Ηρακλή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected