Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Χουλιαράδων – Θεσπρωτός 0-2 (vid)

81736f5344986b437533e99fa8088bbf_XLΑνώτερος ο Θεσπρωτός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 0-2 στο χθεσινό φιλικό των Χουλιαράδων, που έγινε στο γήπεδο Δροσοχωρίου και κάτω από δυνατή βροχόπτωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας η οποία αποτελείται από αρκετούς Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα απέναντι σε ένα πιο δυνατό αντίπαλο προσπάθησε και τα κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς.

Στο 10΄ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ με σουτ του Νάκου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 45′ στόπαρε με το στήθος την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με πλασέ έκανε το 0-2.

Σύμφωνα με το passports.gr, το φιλικό έγινε στα πλαίσια της μεταγραφής του νεαρού Βασίλη Αλεξίου από τους Χουλιαράδες στον Θεσπρωτό.

Συνθέσεις

ΑΕ Χουλιαράδων: Γκορτζής, Ανδρούτσος, Σιώζιος, Στέργιος, Μαστοράκης, Γεωργούλης, Τσακμάκης, Δουβανάς, Τζόνας, Τσακμάκης, Τραγουδάρας. Αγωνίστηκαν και οι : Γιαννάκης, Κρανάς, Σιαπλαούρας, Ράπτης.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Αλεξίου, Ηλίας, Βένος, Σιουκουλλάνη, Καψιώχας, Ντόκος, Μπίκας, Νάκος, Τζιάλλας, Μπαλογιάννης. Αγωνίστηκαν και οι : Μήτσελος, Μπλέτσας, Κυριακόπουλος, Μπότσαρης, Μπούτσικος, Παππάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected