Football League

Αιγινιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 (photos)

DSC06274Δυο ομάδες που θα συμμετέχουν με διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ, αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο φιλικό παιχνίδι του Αιγινίου.

Αιγινιακός και Απόλλων Αθηνών είχαν πολλές καλές στιγμές εκατέρωθεν στην φιλική τους αναμέτρηση με το παιχνίδι τελικά να λήγει 1-0 υπέρ της ομάδας της Πιερίας.

Με πρωταγωνιστικούς στόχους ο ιστορικός σύλλογος της Αθήνας, για μια καλή πορεία μέσα απο την οποία θα έρθει το καλύτερο για την νεανική ομάδα του Αιγινίου.

Τόσο ο Περικλής Αμανατίδης όσο και ο Δημήτρης Σπανός, χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό της ομάδας του Αιγινίου, ότι μετά το 70΄έπαιζε 8 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών και σε κάποια στιγμή λίγο αργότερα με 11άδα που αποτελούσαν 19χρονοι, 18χρονοι και ένας δυο ακόμη μικρότεροι ηλικιακά ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού!!

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζούρκου ο Λιόλιος στο 26ο λεπτό.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε λίγο νωρίτερα γκολ με τον ίδιο τρόπο, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Τόλιος έδωσε λύσεις όποτε χρειάσθηκε αφού εξουδετέρωσε τα σουτ των Διαμαντόπουλου (31΄) και Ρομάνο (63΄), ενώ καλές ευκαιρίες για γκολ είχε και ο Αιγινιακός στο 23΄με σουτ του Γκούρτσα, και με κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 41΄μετά από ωραία σέντρα του Ζγκούρι.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Γιαζιτζόγλου, Παστανίδης, Ζούρκος, Λιόλιος, Πατράλης, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Γκούρτσας Έπαιξαν και οι: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης Σ., Κωστίκος, Ίντος, Ραντέλοφ, Γέλιτς, Φερίτ, Καρακώστας, Φασίδης, Παντεκίδης και Τοπαλίδης Μ.

Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης (46’ Γεωργακόπουλος), Πάνος , Βαλεριάνος (46’ Ρουμπουλάκου), Ντάσιος, Δεληζήσης (85’ Αλιατίδης), Κονέ (85’ Καλλέργης), Πουρτουλίδης (60’ Τσιάρας), Ρομάνο, Κάσσος (74’ Γκούφας), Αλμπάνης (46’ Σιαρτραβάνης), Διαμαντόπουλος (46’ Στεργίδης).

περισσότερες φωτογραφίες στο pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected