Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-1

DSCN4239Πρώτο φιλικό για τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν και βεβαίως τα πρώτα (πρώιμα) συμπεράσματα για τους δύο προπονητές.

Για τον ΜΑΣ Βεργίνας, η στο παρά πέντε συνεργασία με τον Νηρέα Βέροιας λειτούργησε ως…καρυοθραύστης για την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα και έτσι το σημερινό παιχνίδι αποτέλεσε ένα απλό τεστ κυρίως ως πρώτη εικόνα για το ποιοι παίκτες απαρτίζουν το ρόστερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς είδε τους παίκτες του για πρώτη φορά σε ρυθμό αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι ιδιαίτερα “σφιγμένοι” από την προετοιμασία και χωρίς τη φρεσκάδα που δεν την απαιτείς άλλωστε τέτοια εποχή.

Για το λόγο αυτό, ο ρυθμός κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ελάχιστες ήταν οι φάσεις στο σημερινό 70λεπτης διάρκειας παιχνίδι, με τον τελικό νικητή να κρίνεται από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μπρέγκου, στο 22ο λεπτό.

Επόμενο φιλικό για το συγκρότημα του Γιάννη Παυλίδη το Σάββατο 20/8 με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης ενώ για τους “κιτρινομπλέ” έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17/8 στο Ροδοχώρι κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κωτσόπουλος, Αβετίδης, Γκόγκος, Κατσιγιαννόπουλος, Χερίδης Μ., Τζίρος, Γιαννακίδης, Χατζάρας, Ρόκο, Παυλίδης, Τσικουρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γιαγλής, υπό δοκιμή, Μητρόπουλος, Σαμαράς, Χερίδης Κ., Θεοχαρόπουλος, Δημουλάς, Κώστα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Βαϊναλής, υπό δοκιμή, Τάσο, Τσίπης, Εξαρχόπουλος, Τσαγκεράς, Ντατσής, Βούλγαρης, Παπαδής, Μπρέγκου. Αγωνίστηκαν και οι Ευθυβούλης, Τενεκετζή, Μωυσίδης, Κέβιν, Ρίσσου, Κακούδης Χ.

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected