Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Θεολόγου – Δόξα Δράμας 1-5

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-12-8-2Κόντρα στην ομάδα του Ημαθιώτη Δημήτρη Γελαδάρη αγωνίστηκε σήμερα (13/8) η Δόξα Δράμας.

Όπως αναφέρει το sportdrama, το κοπιαστικό ταξίδι και ο πολύ έντονος αέρας που έφτανε στα 8 μποφόρ όταν η αποστολή της Δόξας περνούσε από την Καβάλα στην Θάσο και λιγότερο ο κακός αγωνιστικός χώρος επιβάρυνε σημαντικά τους παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη οι οποίοι κατά γενική ομολογία ικανοποίησαν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν στις τάξεις τους Γελαδάρη και Μαχαιρούδη.

Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν πήρε μαζί του τους παίκτες που θα ξεκινήσει στο αυριανό φιλικό με τον Πανθρακικό στην Δράμα (7.30 μμ) οι οποίοι προπονήθηκαν το πρωί στο γήπεδο της ομάδας. Συνολικά πήρε 17 παίκτες και πέρα από την αρχική ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πέντε αλλαγές ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Γκαρακλίδη και τον Κεφαλά.

Έτσι στο αρχικό σχήμα είχε τον Καράδαη κάτω από τα δοκάρια και στην αμυντική διάταξη τον Μουτεσίδη δεξιά και αριστερά τον Βιτλή με στόπερ τους Παπαζούδη και Μίτρε. Στα αμυντικά χαφ ο Πολύζος με τον Μπάμπουρα και μπροστά στις πλευρές από αριστερά ο Μπουσινάκης με δεξιά τον Κουμπρόγλου. Δεκάρι ο Μαρκόπουλος και κορυφή ο Γαϊδαρτζής

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Παγκάκης πήρε θέση στο τέρμα, ο Ντος Σάντος πήρε την θέση του Μπουσινάκη στην πλευρά και άλλαξαν τα δύο αμυντικά χαφ καθώς μπήκαν οι Ακασού και Βουτσινάς. Τέλος στο 70’ ο Γιόνδης πήρε την θέση του Γαϊδαρτζή στην κορυφή της επίθεσης.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Γκαϊδαρτζής που εκμεταλλευόμενος το πρεσάρισμα ψηλά των συμπαικτών του έκλεψε την μπάλα που επιστρέφονταν στον αντίπαλο τερματοφύλακα και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 26’ συνδυάστηκαν πολύ ωραία ο Μπουσινάκης με τον Μαρκόπουλο και ο τελευταίος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-2.

Στο 31’ μείωσε σε 1-2 η ομάδα της Θάσου με τον Σιαματά που συνδυάστηκε με τον Γελαδάρη.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1-3 στο 41’ και με πολύ όμορφο συνδυασμό του Γάιδαρτζή που από δεξιά έστρωσε στον Πολύζο που σκοράρισε με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο δύο τέρματα του Αλέξη Κουμπρόγλου διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

Πιο συγκεκριμένα στο 65’ ο Ντος Σάντος του σπάει την μπάλα από δεξιά και με πλασέ πάνω στην κίνηση ο Κουμπρόγλου κάνει το 1-4 ενώ έξι λεπτά αργότερα, στο 71’ μετά από σέντρα του Μουτεσίδη από δεξιά, ο Γαϊδαρτζής την στρώνει στον πλάγιο επιθετικό των «μαυραετών» και αυτός αφού την στρώνει με το στήθος με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής σημαδεύει τα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected