Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο σπουδαίες προσθήκες η Λαμία!

cats

Τις προφορικές συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από τη Super League ανακοίνωσε σήμερα (16/8) η ΠΑΕ Λαμία.

Όπως προκύπτει, τα τυπικά απομένουν για την ένταξη των Λουΐτζι Τσενάμο και Φλορίν Ντουρμισάι στο δυναμικό των “κυανολεύκων.

Ο πρώτος είναι 36 ετών και έχει αξιομνημόνευτη καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέρσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια στη Super League με τη φανέλα της Ξάνθης ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ατρόμητο, Μακάμπι Νετάνια, Παναιτωλικό, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Αιγάλεω, Προοδευτική, Παναιγιάλειο και Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος Φλορίν Ντουρμισάι αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Πανιώνιο στην Καλλιθέα το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Luigi Cennamo & τον επιθετικό Φιορίν Ντουρμισάι. Ο Luigi Cennamo γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1980 και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ(Superleague). Ο Φιορίν Ντουρμισάι γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1996 και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανωνίου(Superleague). Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τους καλωσορίζει στο ρόστερ της και τους εύχεται πολλές επιτυχίες και καλή αγωνιστική σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected