Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ20 1-0 (photos)

alexandriamou_a.e_170003Παιχνίδι που θύμισε περισσότερο ματς πρωταθλήματος παρακολούθησαν σήμερα οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, στο πρώτο φιλικό εντός έδρας, πέτυχε την πρώτη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία ο νεαρός τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Αντίπαλη σήμερα η Κ20 της Βέροιας, που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League η οποία φανέρωσε αρκετά από τα στοιχεία που παρουσίασε και την περσινή χρονιά, με πιο χαρακτηριστικό την ταχύτητα στο παιχνίδι της και το συνεχές pressing.

Για το λόγο αυτοί, οι “πράσινοι” δυσκολεύτηκαν σήμερα να βγάλουν τις επιθέσεις όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο κατέκτησαν την πρώτη φιλική νίκη χάρη σε ένα εντυπωσιακό τέρμα του Γιώργου Αναστάση στο 75′, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά (αυτό κι αν είναι είδηση) μετά από ωραία σέντρα του Τζιλόπουλου.

Το πιο σημαντικό βεβαίως για τους Τόλη Τερζή (αντιμετώπισε την ομάδα στην οποία διετέλεσε προπονητής το 2012/2013 στη Γ Εθνική) και Κυριάκο Καρασαββίδη ήταν να δουν το επίπεδο των παικτών μετά την εξαντλητική περίοδο προετοιμασίας αλλά και να αρχίσουν σταδιακά να βλέπουν τα στοιχεία εκείνα από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα εμπιστευτούν τη νέα σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Πίτο

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Γρηγοριάδης, Ιορδανόπουλος, Κούκλας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Πέτκος, Σαρηγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου. Αγωνίστηκαν και οι Γκιουλέκας, Γιοβανόπουλος, Μπόσκος, Γκατζούφας, Τζιλόπουλος, Σκούρα, Πέικος, Αναστάσης, υπό δοκιμή.

Βέροια Κ20 : Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Τσότρας, Ράδης, Τσούχας, Δώρης, Βασάρας, Καρυπίδης, Τσελέπης, Ιακωβίδης, Στυλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπλατσιώτης, Παντέλογλου, Νίκας, Ευθυμιάδης, Βατμανίδης, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Νικόπουλος, Αϊρατζής, Ζυγκερίδης, Κουμπαρόπουλος, Φωτόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected