Κατηγορίες
Διάφορα

Το “Cafe στο 90′” κοντά στην ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ!

catsΤο αγαπημένο ποδοσφαιρικό στέκι στον Σταυρό Ημαθίας είναι το “Cafe στο 90′” και σήμερα άπαντες βρίσκονται στο…πόδι για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League καλείται να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τιφλίδα την τοπική Ντιναμό για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η συμμετοχή στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA αποτελεί μονόδρομο για τους Θεσσαλονικείς.

Αυτό θέλουν να καταστήσουν σαφές ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι επιθυμούν να επιστρέψουν με σκορ πρόκρισης στην συμπρωτεύουσα και να κάνουν διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Τούμπα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν ετοιμάζει εκπλήξεις για το αρχικό σχήμα, με μοναδική αλλαγή τον Κάνιας αντί του Χαρίση.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κάνιας, Σάχοφ και Τσίμιροτ. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Κάμπος, Ροντρίγκεζ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Περέιρα και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Τζιόλης, Βαρέλα και Πέλκας, όπως και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected