Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λέστερ – Άρσεναλ 0-0 (vid+tweets)

CqUbHB7WIAAxHpHΧωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Άρσεναλ που έμειναν στο 0-0 και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα

To ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Premier League διεξήχθη στο “King Power Stadium”, όπου η Λέστερ υποδέχθηκε την Άρσεναλ.

Η Αρσεναλ ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή στο α’ μέρος, αλλά δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει τη Λέστερ. Ο Μπεγερίν προσπαθήσει να σπάσει την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, αλλά ο Μόργκαν ήταν εκεί για να σώσει. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 31′ και φυσικά όχι από κάποια οργανωμένη προσπάθεια. Ο Καθόρλα εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Σμάιχελ πολύ δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ. Οι Αλεπούδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 42′, ο Τσεχ πρόλαβε τον Βάρντι, ενώ στη συνέχεια ο Ντρίνκγουοτερ δεν μπόρεσε να σουτάρει, αφού βρέθηκε στο έδαφος από τον Κοσιελνί. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν σωστά πέναλτι, αλλά ο Κλάτενμπεργκ που ήταν κοντά στη φάση δεν έδειξε παράβαση.

Με κακούς οιωνούς για τη Λέστερ άρχισε το β΄ μέρος, αφού ο Μεντί τραυματίστηκε και αποχώρησε. Στο 70ο λεπτό είχαμε και τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Ο Τσάκα έκανε λάθος, ο Βάρντι όμως υπό την πίεση του Κοσιελνί δεν κατάφερε να σκοράρει. Το δεκάλεπτο 75′-85 ανηκε στην Αρσεναλ. Η είσοδος του Οζίλ έδωσε ώθηση, αλλά ο Μόργκαν και ο Σμάιχελ δεν άφησαν τον Γερμανό και τον Γουόλκοτ να σκοράρουν. Η Λέστερ ανέβασε ρυθμό στα τελευταία λεπτά και στο 88′ ζήτησε ξανά πέναλτι, με τον Μπεγερίν να βρίσκει χαμηλά τον Μούσα. Η τελευταία φάση ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Τσεχ να σώζει στο σουτ του Μαχρέζ και τον Μούσα να… κολλάει και να μη σουτάρει.

Συνθέσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected