Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΟ Βάρδας – Παναχαϊκή 0-1 (photos)

ca77836719577df9a81fd4d288413ded_XLΠρώτο δείγμα θετικό για την Παναχαϊκή κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στο προσεχές πρωτάθλημα

Οι “κοκκινόμαυροι” ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Αθανασόπουλου στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, πήραν την πρώτη φιλική νίκη.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟ Βάρδας έδειξε και πάλι αδυναμία στον επιθετικό τομέα και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βρονταρά

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας : Κωνσταντινόπουλος, Αγουρίδης, Μαργαρώνης, Σιδέρης, Ανδριέλος, Βατσής, Νικολόπουλος, Πολίτης Γ., Σαμπανέι, Ντόμας, Καζαντζής. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν κι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι.

Παναχαϊκή : Βρονταράς, Σούλης Σ, Λαμπρόπουλος, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Γεωργαντόπουλος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κωνσταντινίδης, Καθάριος, Μωραΐτης, Αγωνίστηκαν και οι Σούλης Β., Χούσα, Κασιώνης, Αργυρόπουλος, Δημητρίου, Αδαμόπουλος, Πατάπης, Κωνσταντακόπουλος, Βασιλείου, Πιτταράς, Αθανασόπουλος, Μαστραντωνάκης κι ο υπό δοκιμή Βλάχος.

περισσότερες φωτογραφίες στο patragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected