Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε Ανδρίκο η Ρόδος, κοντά σε άλλους τρεις!

andrikos

Μετά από ένα μεγάλο ομολογουμένως διάστημα χωρίς κάποια προσθήκη, ο ΑΣ Ρόδου πραγματοποίησε σήμερα μια ακόμη μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρόκειται για τον 26χρονο αμυντικό Στέλιο Ανδρίκο, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα του Πανελευσινιακού ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΑΕ Κηφισιάς, Φωστήρα, Θρασύβουλο, ΑΟ Γλυφάδας, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Βύζαντα Μεγάρων, Κεραυνό Κερατέας και Αήττητο Σπάτων.

Αναλυτικά : 

“Ο ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Ανδρίκου. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Έχει γεννηθεί στις 18 Ιουνίου του 1990. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πανελευσινιακός. Έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες Κηφισιά, Θρασύβουλο και Ολυμπιακό Βόλου. Η διοίκηση του εύχεται να είναι υγιείς και μαζί να γίνει ο στόχος πραγματικότητα.”

dimitriadis_aderfia

Με δύο νεαρούς ροδίτες ποδοσφαιριστές γεμίζει το ρόστερ της η ομάδα της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news12, πρόκειται για τα αδέλφια Πέτρο και Νίκο Δημητριάδη που κατάγονται από τον Αρχάγγελο και μάλιστα χθες πήραν μέρος στην προπόνηση των «ελαφιών».

Ο Πέτρος είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και ως αμυντικό χαφ αλλά και επιθετικό, ενώ ο Νίκος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως σήμερα εκτός απροόπτου, θα «πέσουν» οι υπογραφές και τα «ελάφια» ενισχύονται με δυο ακόμα ντόπιους παίκτες που έχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα της Ρόδου.

ΙΑΛΥΣΟΣ-ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ

Με τη συμμετοχή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Στέλιου Ανδρίκου καθώς και του Παναγιώτη Βολονάκη (φωτ) ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από το να ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ των «πρασίνων» συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα της Ρόδου.

Τα «ελάφια» προπονήθηκαν εκ’νέου στο βοηθητικό στάδιο της πόλης υπό τις οδηγίες του Σάββα Ορφανίδη και του άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Γκάιδα οι οποίοι έδωσαν βάρος για ακόμη μία φορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας με μοναδική εξαίρεση τον Παναγιώτη Ατματσίδη ο οποίος προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο αλλά και τον Μανώλη Ευγενικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected