Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ξάνθη Κ20 – Δόξα Προσκυνητών 2-4

Χωρίς τίτλοΗ Δόξα Προσκυνητών ήταν η νικήτρια στο πρώτο φιλικό που έδωσε από την αρχή της  προετοιμασίας, κερδίζοντας στα Πηγάδια την Κ20 της Ξάνθης με 2-4, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν και στα 90 λεπτά του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται στο αγγλικό σκορ που είχε η αναμέτρηση. Η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μεγάλο μέρος του αγώνα και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, όμως πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Η Δόξα έδειξε αρκετά οργανωμένη και με όπλο τις αντεπιθέσεις προηγήθηκε στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου με 0-3, χάρη σε δύο γκολ του Βάσκου και ένα του Θωμά, για να μειώσει η Κ20 της Ξάνθης λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε 2-3, με τέρματα των Παπαδόπουλου και Τσάπαρη. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές και κυνήγησαν το γκολ. Τελικά η Δόξα Προσκυνητών έκανε το 2-4 με τον Δραγανίδη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Ξάνθη Κ20: Σαββίδης, Πεταλωτής, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Χατζηχασάνογλου, Τσάπαρης, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Μίχος, Φιλιππίδης, Τζιβανόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπυριντόνοφ, Τενεκές, Ζουμπουλίδης, Σουλεϊμάν, Σαμπανίδης.

Δόξα Προσκυνητών: Βλαδιμιρίδης, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Εμρέ Χ, Κίτσος, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Σερίφης, Βάσκος, Κλής, Θωμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κορωνάκης, Κελεσίδης, Μόσχος, Νουγκζάρης Μ, Λειβαδιώτης, Χατζηαποστόλου, Γεμενετζής, Εμρέ Μ, Δραγανίδης, Σωμαράκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected