Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εξελίξεις στο ρόστερ της ΑΕ Χαρίεσσας!

cats“Οργασμός” ζυμώσεων για τη φετινή ΑΕ Χαρίεσσας, που δεν θέλει επ ουδενί να ζήσει την περσινή…περιπέτεια όταν και γλίτωσε τον υποβιβασμό χάρη στην άνοδο του ΦΑΣ Νάουσα στη Γ Εθνική.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή, Χρήστο Μποζίνη έχουν βάλει ως στόχο να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο αλλά και να υπάρξουν οι επιλογές εκείνες ώστε να επιστρέψει και πάλι η ΑΕΧ στο ρόλο του πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της Α1.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον 21χρονο (9/12/1995) μεσοαμυντικό Χρήστο Δάτση από τον Κεραυνό Επισκοπής, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά της νέας του ομάδας, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Την ίδια ώρα, παραμένει στην ομάδα ο Νίκος Φωτιάδης, που έγινε μέλος της ΑΕΧ το περσινό καλοκαίρι και είχε μια αξιόλογη παρουσία η οποία και τον κράτησε στη Χαρίεσσα και τη νέα σεζόν.

Τέλος, παρελθόν αποτελεί ο Βαλάντης Τοπαλίδης, ο οποίος μετά από δύο χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, αναχωρεί για τη γειτονική ΕΠΣ Μακεδονίας όπου επιδίωξε να συνεχίσει την καριέρα του και λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο 31χρονος επιθετικός ανέλαβε διπλό ρόλο στον Ιάσων Αυγής, όπου θα είναι γυμναστής αλλά και ποδοσφαιριστής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected