Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός Βόλου 0-2

f444d667df5a992cc9ff81205b7add8b_LΜπορεί να έφτασε γρήγορα σε δύο τέρματα κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου δε συνέχισε αναλόγως στο υπόλοιπο διάστημα του φιλικού παιχνιδιού στο στάδιο Αθ. Ραγάζος και έμεινε στο 0-2 μέχρι το τέλος, σκορ που διαμορφώθηκε μόλις από το 22’.

Στο 9’ ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ: ο Ντα Κόστα έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ανενόχλητος ο Φλίγκος με ψύχραιμο πλασέ στην αριστερή γωνία του Χαλάτση έγραψε το 0-1. Ο Φλίγκος ήταν πάλι πρωταγωνιστής τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν έπιασε πλασέ που έφυγε λίγο έξω μετά από μπαλιά του Στουρνάρα, ενώ στο 17’ άστοχο ήταν το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ντα Κόστα.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν γρήγορα και ένα δεύτερο τέρμα, αφού στο 22’ ο Δωματάς έκανε ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ μετά από προσπάθεια, με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα (0-2). Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου για το επόμενο δεκάλεπτο, για να έρθει ο Ναστέφσκι στο 35’ να κάνει το σουτ, που μπλόκαρε ο Χαλάτσης.

Στο 49’ ο Δωματάς κι ενώ η μπάλα είχε περάσει από τον Χαλάτση, δεν κατόρθωσε να κάνει το 0-3 με το κεφάλι, ενώ χωρίς αποτέλεσμα ήταν στο 69’ η τελική προσπάθεια του Αναστασίου. Στο 87’ καταγράφηκε η τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, όταν ο Κολημητρας έβγαλε για τον Δήμο Κόκκα, που με διαγώνιο σουτ από θέση πλάγια δεξιά επιχείρησε να νικήσει τον Χαλάτση, που απέκρουσε.

Οι συνθέσεις όπως δημοσιεύτηκαν στο magnesiasports.gr :

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Ρέβης, Κυργιάκος, Πλαβός, Παυλίδης, Θωμαΐδης, Τσόγκας, Τσιάτσιος, Κρανάς, Κοντοβάς, Τιμπλαλέξης. Αγωνίστηκαν και οι Σταματιου, Λιόλιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κατσούλης, Στουρνάρας, Τέλλος, Κωστόπουλος, Ανδρέας Κόκκας, Σταύρου, Πότσι, Ντα Κόστα, Φλίγκος, Δωματάς, Ναστέφσκι Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μανάλης, Κολημήτρας, Παλιούρας, Φραγκογιάννης, Αναστασίου, Δήμος Κόκκας, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Ζαρίφης, Πατσής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected