
Ο Μαρίν βρίσκεται από χθες βράδυ στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να περνάει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο Sport1, το πρωί της Δευτέρας.
Μάλιστα σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο Μαρίν στο γερμανικό δίκτυο αποκάλυψε πως η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό αφορά κανονική μεταγραφή, και όχι δανεισμό, με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλη παράδοση, όπου θα μπορώ να παίξω στην Ευρώπη. Είναι επίσης καλό ότι υπογράφω συμβόλαιο τριών χρόνων και δεν θα υπάρξουν άλλοι δανεισμοί», υπογράμμισε ο Μαρίν στο Sport1.
Όπως αναφέρει το SDNA, πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού μεσοεπιθετικού.






