Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Προβάρει τα κοκκινόμαυρα ο Σιαλμάς!

SIALMASΚοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα σημαντικής μεταγραφής βρίσκονται οι κοκκινόμαυροι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του patrasso.webnode.gr η Παναχαϊκή έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τον Δημήτρη Σιαλμά.

Ο 30χρονος (19/6/1986) επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ακρόπολις ομάδα τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας, έχει αξιοσημείωτη πορεία μέχρι στιγμής έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ, Καζάρ Λενκοράν (Αζερμπαϊτζάν), Πλατανιά και Τσεαλαούλ Πιάτρα (Ρουμανία).

Αύριο Δευτέρα το αργότερο την Τρίτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ανακοινώθηκαν έξι νεαροί ποδοσφαιριστές

Έξι είναι τελικά οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται στο ρόστερ της Παναχαϊκής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τους Σωτήρη Αδαμόπουλο, Φώτη Γεωργαντόπουλο, Άγγελο Δημητρίου, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, Δημήτρη Πατάπη και Νίκο Κωνσταντακόπουλο οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά και στη Γ Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected