Κατηγορίες

Αλλάζει έδρα η κλήρωση της ΕΠΣ Ημαθίας!

1574

Μετά από πολλά χρόνια διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και της Κλήρωσης των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου σε γνωστό οικογενειακό κέντρο στα Ασώματα, η διαδικασία αλλάζει έδρα και συγκεκριμένα μεταφέρεται στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Την ερχόμενη Δευτέρα 29/8 και ώρα 19.30 οι εκπρόσωποι των ομάδων της Α1 και της Α2 Ερασιτεχνικής θα δώσουν ραντεβού στο Κτήμα “Αφροδίτη”, που βρίσκεται στο Καλοχώρι Ημαθίας και συγκεκριμένα επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας – Αλεξάνδρειας.

Να σημειώσουμε πως η επιχείρηση στην οποία θα διεξαχθεί φέτος η διαδικασία, ανήκει στην οικογένεια του μέχρι πρότινος προέδρου και νυν μέλους της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Γιάννη Ουσταμπασίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης :

“Η ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώνει ότι η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29/8/2016 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του κέντρου Κτήμα “Αφροδίτη” (επί της παλαιάς Εθνικής οδού Βέροιας – Αλεξάνδρειας) και μετά το τέλος της θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Κυπέλλου καθώς και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected