Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στο Ροδοχώρι ο Θοδωρής Πέτγαζλης!

17773662492_13368c69ea

Μεταγραφή με στόχο την ενίσχυση της επίθεσης σήμερα για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και όπως προκύπτει από το βιογραφικό του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, έκανε πολύ καλή επιλογή!

Ο λόγος για τον Θοδωρή Πέτγαζλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον ΓΑΣ Κοπανού και σήμερα βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου όπου παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας. Το τυπικό μέρος θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη με την παράδοση του δελτίου μεταβολών, με τον 27χρονο (14/02/1989) επιθετικό να τίθεται αυτόματα στη διάθεση του Δημήτρη Χαλκιά.

Μετά τους Τενεκετζή, Κασαπίδη, Θεοδωρόπουλο, Μπρέγκου, Τσίπη, Φρέντι, Τάσο και Βούλγαρη, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου κλείνει μια σειρά από στοχευμένες μεταγραφές, που δίνουν τη δυνατότητα στον νεαρό κόουτς να υπολογίζει σε σημαντικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Μελίκης, των Λευκαδίων (Δ Εθνική), του ΑΣ Ειρηνούπολης (πρώτος σκόρερ του Κυπελλου Ερασιτεχνών, φωτ) του Μέγα Αλέξανδρου Νέου Μυλότοπου (38 τέρματα σε μια σεζόν), ΑΕ Ερμιονίδας (Δ Εθνική), Ολυμπιακού Γαλατάδων (Δ Εθνική), Αναγέννηση Γιαννιτσών (Foootball League 2) και Δόξας Μελισσίων μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Αναλυτικά :

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του ΓΑΣ Ροδοχωρίου αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Χαλκιά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αλλά και την εξαιρετική προσέγγιση το τελευταίο διάστημα. Θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, που θέλει να καθιερωθεί στους “μεγάλους” της Α1 Ερασιτεχνικής, με ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο και θέλουν να τον δουν να πρωταγωνιστεί. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς τη νέα σεζόν, ανυπομονώ και γω με τη σειρά μου να μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected