Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Από τον Ατσαλένιο στον Παναιτωλικό!

poa-ermis-zonianon-filiko-50-750x500Την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ, έρχεται να επιβεβαιώσει η είδηση της μετακίνησης του Άγγελου Καρβελά στην ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του grandsport, από την επόμενη εβδομάδα ο νεαρός αμυντικός θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Ο ΠΟΑ έχει δεχτεί κρούση από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός προκειμένου ο Άγγελος Καρβελάς να μεταβεί στο Αγρίνιο και να συμμετάσχει στις προπονήσεις του συλλόγου και εφόσον πείσει τον Γιάννη Μαντζουράκη τότε να αποκτηθεί με τις δύο διοικήσεις πάντως να τα έχουν βρει προφορικά.

Για τον Άγγελο Καρβελά σοβαρό ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Εργοτέλης, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να γνωρίζει αρκετά καλά το νεαρό ποδοσφαιριστή τον οποίο ήθελε στην ομάδα του. Υπενθυμίζουμε πως φέτος ο ΠΟΑ παραχώρησε και το Νίκο Βρεττό στην ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει “τροφοδοτήσει” ΠΑΕ της Super League με παίχτες όπως τον Πέτρο Γιακουμάκη(ΠΑΕ Λεβαδειακός) αλλά και τον Γιώργο Γιακουμάκη(ΠΑΕ Πλατανιάς)..

Η διοίκηση του ΠΟΑ με ανακοίνωση της αναφέρει:

«Άγγελε τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του Άγγελου Καρβελά προκειμένου να προπονηθεί και στη συνέχεια εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά να παραχωρηθεί με μετεγγραφή.

Η διοίκηση του ΠΟΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχηθεί στον Άγγελο Καρβελά τα όνειρα του να γίνουν πραγματικότητα καθώς αποτελεί ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected